Չրխկանների տարածվածությունը և դրանց դեմ պայքարի միջոցառումների մշակումը Արագածոտնի և Կոտայքի մարզերի կարտոֆիլի դաշտերում / Prevalence of click beetles in the potato fields of Aragatsotn and Kоtаyk marzes and development of pest control measures - Ջուլհակյան, Բաբկեն Արամի / Julhakyan Babken (ՀՀ ԿԳՆ Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան, 2016)
Կարտոֆիլաբուծությունը բուսաբուծության կարևորագույն ուղղություններից է / Картофель является ценной сельскохозяйственной культурой / Potato is a valuable agricultural crop having been grown for food, fodder and technical purposes
Զ.01.03 «Բույսերի պաշտպանություն վնասատուներից և հիվանդություններից» մասնագիտությամբ գյուղատնտեսական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2016 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳՆ Սննդամթերքի անվտանգության ոլորտի ռիսկերի գնահատման և վերլուծության գիտական կենտրոնի գիտական խորհրդում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Գ. Ահարոնյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ . Ա. Սարգսյան, Ա. Ա. Մանվելյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Կենդանաբանության և հիդրոէկոլոգիայի գիտական կենտրոն ; Ատենախոսություն՝ 121 էջ, սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Գյուղատնտեսական գիտություններ / Agriculture