Պետական մասսայական գրադարանների ցանցի կենտրոնացման ղեկավար փաստաթղթեր: (Ժողովածու) - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի գրադարանագիտության գիտա-մեթոդական բաժին, 1975)
Պետական մասսայական գրադարանների ցանցի կենտրոնացման մեթոդիկայի և գրադարանների կենտրոնացված համակարգի կանոնադրության վերաբերյալ
Կազմ.՝ Ռ. Ռուբինյան ; Խմբ.՝ Ա. Օհանյան. - Երևան, 1975. - 50 էջ ; 20սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն