Ներդրումների կառավարման հիմնախնդիրները Հայաստանի Հանրապետության զբոսաշրջության ոլորտում / The investment management issues in tourism sector of the Republic of Armenia - Պողոսյան, Սիրանուշ Հրաչիկի / Poghosyan Siranush (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2013)
Զբոսաշրջային արդյունաբերությունը, համարվելով տնտեսավարման բարդ օրգանիզմ և առնչվելով տնտեսության տարբեր ոլորտներին, զարգանում է ֆինանսավորման տարբեր աղբյուրներով, անընդհատ կապիտալ ներդրումներ է պահանջում / С переходом на рыночные отношения возникла необходимость управления и реформирования системы оценки эффективности инвестиций в сфере туризма / The transition to market economy caused a need to control and reforming the system of investment effectiveness estimation in tourism sphere
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ պետական կառավարման ակադեմիայում ; Գիտական ղեկավար` Ա. Գ. Ճուղուրյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ` Ս. Լ. Ղանթարջյան, Գ. Ա. Խաչատրյան ; Առաջատար կազմակերպություն` Հայ-ռուսական (Սլավոնական) համալսարան ; Սեղմագիր՝ 27 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics