Ծառայությունների շուկայի վիճակագրական հետազոտությունը (ՀՀ նյութերով) - Խանդանյան, Դավիթ Արամի / Khandanyan Davit (Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտ, 2006)
Ատենախոսության նորույթը ՀՀ-ում ծառայությունների ոլորտի վիճակագրության մեթոդաբանության բարելավումն է՝ ելնելով ճյուղի առնաձնահատկություններից / Выявление качественной определенности и направленности модернизационного процесса сфере услуг в условиях перехода экономики Армении к новому хозяйственному порядку представляет практически и методологически насущную проблему статистической науки
Ը.00.05 «Հաշվապահական հաշվառում և վիճակագրություն» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2006 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Յ. Մ. Սուվարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Գ. ճուղուրյան, Ռ. Լ. Հովսեփյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան ; Սեղմագիր՝ 27 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics