Повторные оперативные вмешательства после ушивания перфоративных язв желудка и двенадцатиперстной кишки / Կրկնակի վիրահատական միջամտություններ ստամոքսի և տասներկումատնյա աղու թափածակված խոցերի կարումից հետո - Աշոտյան, Արմեն Աշոտի / Ashotyan Armen (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի Մ. Հերացու անվան պետական բժշկական համալսարան, 2004)
Язвенная болезнь желудка и двенадцатиперстной кишки (ДПК) является одной из распространенных патологий желудочно-кишечного тракта / Ստամոքսի և 12-մատնյա աղու թափածակված խոցի կարում տարած հիվանդների կրկնակի բուժումը ժամանակակից վիրաբուժության արդիական խնդիրներից է
ԺԴ.00.15 «Վիրաբուժություն» մասնագիտությամբ բժշկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2004 ; Ատենախոսության թեման հաստատված է ԱՆ Ս. Խ. Ավդալբեկյանի անվան առողջապահության ազգային ինստիտուտի գիտական Խորհրդի նիստում 2002թ. ; Գիտական ղեկավար՝ Զ. Ա. Տեր-Ավետիքյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Ս. Հովհաննիսյան, Լ. Ի. Փյուսկյուլյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԱՆ «Էրեբունի» ԲԿ ; Սեղմագիր՝ 21էջ։
Keywords: Բժշկություն, բժշկական գիտություններ / Medicine, Medical Sciences