Հիփոթեքային վարկավորման հիմնախնդիրները ժամանակակից պայմաններում (ՀՀ օրինակով) - Դարբինյան, Սերգեյ Արթուրի / Darbinyan Sergey (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2010)
Հայաստանի Հանրապետության համար ժամանակակից պայմաններում կարևորագույն հիմնախնդիրներից են կայուն տնտեսական աճի պահպանման հաշվին մրցունակ տնտեսության ձևավորումը, ճգնաժամի հաղթահարումը, ներդրումային ակտիվության բարձրացումը, քաղաքացիների բարեկեցության աճը, ֆինանսական և բանկային ոլորտում իրավիճակի կայունացումը / В современных условиях важнейшими проблемами стабильного экономического развития РА являются формирование конкурентоспособной экономики, преодоление кризиса, повышение инвестиционной активности, развитие благосостояния граждан, стабилизация в финансовых и банковских сферах
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2010 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Լ․ Հ․ Բադանյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա․ Ա․ Թավադյան ; Կ․ Հ․ Առաքելյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան ; Սեղմագիր՝ 23 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics