Երեխայի ազատ տեղաշարժվելու իրավունքի էությունը և դրա կենսագործման հիմնախնդիրները / The essence of the child's right to free movement and the problems of its implementation - Զարգարյան, Հայարփի Արթուրի / Zargaryan Hayarpi (Երևանի պետական համալսարան, 2023)
Երեխայի իրավունքների ձևավորվումը և միջազգային զարգացումն անցել է պատմական Ճանապարհ / Формирование и международное развитие прав детей прошли исторический путь / Formation and evolution of children's rights have taken a historic path
ԺԲ.00.03 «Մասնավոր իրավունք (քաղաքացիական, առևտրային (կոմերցիոն), միջազգային մասնավոր, ընտանեկան, աշխատանքային, սոցիալական ապահովության իրավունք)» մասնագիտությամբ իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2023 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Մ. Հայկյանց ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Դ. Ավետիսյան, Տ. Ա. Դավթյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայ-ռուսական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Իրավաբանական գիտություններ, իրավագիտություն / Law