Վերաքննիչ դատարանի լիազորությունների հիմնախնդիրները քաղաքացիական դատավարությունում / Issues of court of appeal powers within civil proceedings - Գրիգորյան, Վահագն Հովիկի / Grigoryan Vahagn (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2015)
Հետազոտության նպատակը՝ վերաքննիչ դատարանի լիազորությունների հետ կապված տեսական և գործնական հիմնախնդիրների համալիր ուսումնասիրությունն է և դրա հիման վրա օրենսդրության և իրավակիրառ պրակտիկայի կատարելագործմանն ուղղված առաջարկների մշակումը / Настоящая диссертационная работа посвящена всестороннему изучению и анализу правовых норм, закрепляющих полномочия апелляционного суда, a также возникающим в процессе применения этих полномочий проблемам и их возможным решениям / This dissertation is dedicated to comprehensive study and analysis of legal norms, stipulating the powers of the Court of Appeal, as well as to the problems which emerge in the course of implementation of these powers and the ways of possible solutions thereof
ԺԲ.00.04. «Դատական իրավունք - դատարանակազմություն, քաղաքացիական դատավարություն, քրեական դատավարություն, կրիմինալիստիկա, դատական փորձաքննություն, փաստաբանություն, օպերատիվ-հետախուզական գործունեության տեսություն» մասնագիտությամբ իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2015 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Գ. Մեղրյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Ա. Գուրեև, Վ. Վ. Հովհաննիսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի Հանրապետության սահմանադրական իրավունքի կենտրոն ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Իրավաբանական գիտություններ, իրավագիտություն / Law