Гендерные особенности профессиональной идентичности личности в образовательной системе Армении / Անձի մասնագիտական նույնականության գենդերային առանձնահատկությունները Հայաստանի կրթական համակարգում / Gender peculiarities of professional identity within educational system of Armenia - Վարդանյան, Նունե Տիգրանի / Vardanyan Nune (ՀՀ ԿԳՆ Խ. Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարան, 2016)
Процесс глобализации побуждает личность к активному поиску себя, собственной идентичности и сохранению целостности в условиях постоянно меняющегося и развивающегося техногенного общества / Գլոբալիզացման գործընթացի պայմաններում մեծանում է անձի նույնականության դերը, քանի որ հենց այն է թույլ տալիս մարդուն պահպանել իր ամբողջականությունը անդադար փոփոխվող աշխարհում / Within the process of globalization the role of person's identity increases, because it allows the person to preserve integrity in a constantly changing world
ԺԹ.00.01 «Ընդհանուր հոգեբանություն, հոգեբանության տեսություն և պատմություն, անձի հոգեբանություն» մասնագիտությամբ հոգեբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2016 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա․ Ս․ Բերբերյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ն․ Ռ․ Հակոբյան, Ռ․ Հ․ Պողոսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի գործնական հոգեբանության և սոցիոլոգիայի «Ուրարտու» համալսարան ; Ատենախոսություն՝ 198 էջ, սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Հոգեբանական գիտություններ / Psychology