Բանկային ծառայությունների զարգացման հեռանկարները Հայաստանի Հանրապետությունում / Prospects of banking services development in the Republic of Armenia - Շահինյան, Տաթևիկ Վազգենի / Shahinyan Tatevik (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2018)
Բանկային ծառայությունների շուկայի ներկա վիճակն ու դրա կառուցվածքային զարգացումը սահմանում են բանկային համակարգը, որպես տնտեսության կարևորագույն օղակ, որն առաջատար դեր է խաղում երկրի տնտեսական ներուժի բարձրացման գործում / Нынешнее состояние рынка банковских услуг и его структурное развитие определяют банковскую систему как важное кольцо экономики, которое играет ведущую роль в повышении экономического потенциала страны / The current situation of banking services market and its structural development define the banking system as one of the most important ring of economy, which plays a leading role in raising the country's economic potential
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, հաշվապահական հաշվառում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2018 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել Է ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Լ. Հարությունյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Վ. Մաթևոսյան, Ն. Ս. Վարդապետյան, Հ. Գ. Մնացականյան, Ա. Գ. Հակոբյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics