Նոր գրքեր: Հասարակական-քաղաքական գիտություններ: Ինֆորմացիոն ցանկ = Новые книги. Обшественно-политические науки. Информационный указатель - (:unkn) unknown (Հայաստանի ազգային գրադարանի տեղեկատու-ինֆորմացիոն մատենագիտության բաժին, 1991)
Հասարակական-քաղաքական, լեզվաբանության, գրականագիտության, պատմության, պատմագրության և աշխարհագրության վերաբերյալ նոր գրքերի ցանկ
Թողարկման պատ.՝ Ջ. Մրրիկյան. - Երևան, 1991. -թ.3-Մարտ.-12 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն