Գեոթերմալ ջերմային պոմպերի էներգատնտեսական արդյունավետության բարձրացման մեթոդների մշակումը - Մելիքյան Վահե Զոհրաբի / Melikyan Vahe (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի ճարտարապետաշինարարական ինստիտուտ, 1998)
Վառելիքա-էներգետիկ ռեսուրսների կտրուկ թանկացումը բերել է շենքերի ջեռուցման և հովացման անբավարարությանը / Из-за резкого удорожания топливно-энергетических и материальных ресурсов становится актуальным разработка высокоэффективных систем теплохладоснабжения зданий
Ե.23.03 «Շենքերի և կառույցների ճարտարագիտական (էներգետիկ, հիդրավլիկ և այլն) ապահովում» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1998 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի ճարտարապետաշինարարական ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Զ. Ա. Մելիքյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Ս. Սարգսյան, Դ. Ա. Մուշեղյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ «Հայնախագիծ» ԲԸ ; Սեղմագիր՝ 18 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology