ՀՀ բարձրագույն կրթության որակի ապահովման հիմնախնդիրների լուծման ուղիները կրթական բարեփոխումների համատեքստում / The ways of solving the issues of ra higher education quality assurance in the context of educational reforms - Մովսիսյան, Տաթևիկ Սլավիկի / Movsisyan Tatevik (Երևանի պետական համալսարան, 2023)
Բարձրագույն կրթության ոլորտի բարեփոխումների համատեքստում մշտապես կարևորվում և առաջնահերթություն են դառնում որակի ապահովման գործընթացների կատարելագործման հիմնախնդիրները, մասնավորապես եվրոպական չափանիշներին համապատասխան որակի ներքին և արտաքին ապահովման փոխկապակցված գործընթացների իրականացումը / В контексте проводимых реформ в сфере высшего образования приоритетными стали проблемы совершенствования процессов обеспечения качества образования, в частности, реализация взаимосвязанных процессов внутреннего и внешнего обеспечения качества в соответствии с европейскими стандартами / In the context of the current reforms in the field of higher education, the issues of refining the processes of education quality assurance, particularly, the implementation of interrelated processes of internal and external quality assurance in line with the European standards, have become a priority
ԺԳ.00.01 «Մանկավարժության տեսություն և պատմություն» մասնագիտությամբ մանկավարժական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2023 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Վ. Բրյուսովի անվան պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Հ. Հ. Պետրոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ի. Կ. Կարապետյան, Լ. Խ. Հայրապետյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Շիրակի Մ. Նալբանդյանի անվան պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 21 էջ։
Keywords: Մանկավարժություն, մանկավարժական գիտություններ / Pedagogy