Նշանավոր և հիշարժան տարեթվերի օրացույց 1973: Հունվար, փետրվար, մարտ= Календарь знаменательных и памятных дат - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի ինֆորմացիոն մատենագիտության բաժին, 1972)
Անդրադարձ «Բազմավեպ»-ի 130, Շանդոր Պետեֆիի ծննդյան 150, Սերգեյ էյզենշտեյնի ծննդյան 75, Ֆյոդոր Շալյապինի ծննդյան 100, Ե. Բ. Վախթանգովի ծննդյան 90, Ն. Կոպեռնիկոսի ծննդյան 500, Կարապետ Մելիք-Օհանջանյանի ծննդյան 80, Յուլիուս Ֆուչիկի ծննդյան 70, «Կոմունիստական կուսակցության մանիֆեստի» 125 ամյակների հոբելյանական տարելիցներին, նաև՝ հանձնարարական գրականության ցանկ: Հավելված՝ երկրագիտական գրականության մատենագիտական ցանկ
Կազմ.՝ Ա. Ինճիկյան, Մ. Բաբայան ; Ս. Ներսիսյան ; Խմբ.՝ Ա. Թիրաբյան.- Հրատարակության 26-rդ տարի . - Երևան, 1972. - թ.1.- 118 էջ: լուսանկ.; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն