Ստվերային տնտեսության սոցիալ-տնտեսական հետևանքների և բնակչության կենսամակարդակի փոխազդեցության կառավարման հիմնախնդիրները ՀՀ-ում / Managerial issues between social- economic consequences of shadow economy and life standard of population in RA - Պետրոսյան, Լիլիթ Մանվելի / Petrosyan Lilit (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2018)
Հետազոտության հիմնական նպատակն է՝ հիմնավորել ստվերային տնտեսության սոցիալ-տնտեսական հետևանքների և բնակչության կենսամակարդակի փոխազդեցության կառավարման հիմնախնդիրները / Основной целью диссертационного исследования является обоснованием ключевых вопросов управления социально-экономическими последствиями теневой экономики и уровнем улучшения благосостояния населения / The main goal of the dissertation is the substantiation key issues of managing the socio-economic consequences of the shadow economy and the management of the living standards of the population
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2018 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ ՛Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Տ. Վ. Հարությունյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Ս. Մելքումյան, Ա. Գ. Դրամբյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան ; Սեղմագիր՝ 25 էջ։