Влияние социальных факторов и воспитания на развитие асоциального полового поведения / Սոցիալական գործոնների և դաստիարակության ազդեցությունը ասոցիալ սեռական վարքի ձևավորման վրա / The impact of social factors and education on the development of anti-social sexual behaviour - Չարչյան, Արա Արմենի / Charchyan Ara (Երևանի Մ․ Հերացու անվան պետական բժշկական համալսարան, 2018)
Данное исследование примечательно тем, что влияние социальных факторов и полового воспитания на развитие парафилий и прочих типов асоциального полового поведения, будет проведено с учетом моральной, этической и социальной норм преобладающей среди мужчин на территории РА / Տղամարդկանց շրջանում, ԱՀԿ-ի համաձայն ընտանեկան բռնության ձևերի բնույթի և նրա հետ առնչվող սեռական շեղումների տարբեր տեսակների և դրանց ենթատեսակների հետ կապված խնդիրը հետաքրքրություն է առաջացնում շեղումների որոշ ձևերի և ընտանեկան բռնության գործոնների տարբեր տեսակների իդիոպաթիկ բնույթի մասին / The problem of the nature of the forms of domestic violence and its relationship to the various types of sexual deviations and as well as their subspecies is of interest in view of the idiopathic origins of some forms of deviations and the range of factors contributing to domestic violence among men according to WHO
ԺԴ.00.07 «Նյարդաբանություն, հոգեբուժություն և թմրաբանություն» մասնագիտությամբ բժշկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2018 ; Ատենախոսության թեման հաստավել է Երևանի Մ․ Հերացու անվան պետական բժշկական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Վ. Հակոբյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ. Գ. Եղիյան, Ա.Դ. Գրիգորյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ «Աստղիկ» բժշկական կենտրոն ; Ատենախոսություն՝ 135 էջ, սեղմագիր՝ 20 էջ։
Keywords: Բժշկություն, բժշկական գիտություններ / Medicine, Medical Sciences