Նոր գրքեր: Գյուղատնտեսություն: (Ինֆորմացիոն ցանկ)= Новые книги: Сельское хозяйство: (Информационный указатель) - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ Ալ .Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի հատուկ տիպի տեխնիկական փաստաթղթերի և գրականության բաժին, 1981)
Գյուղատնտեսության վերաբերյալ նոր գրականության ցանկ
Сост.: Н.Т. Аветян, В.Л Геворкян.- Ереван, 1981.- №1.-Январь.-14 с. ; 20 см․
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն