Ինչ կարող է կարդալ էլեկտրամոնտյորը իր մասնագիտության մասին: (Հանձնարարվող գրականության ցուցակ) - Իշխանյան Ռաֆայել (ՀՍՍՌ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական հանրային գրադարանի տեխնիկական հատուկ տիպի գրականության բաժին, 1958)
Էլեկտրամոնտաժողի մասնագիտության վերաբերյալ հանձնարարական գրականության ցանկ
Խմբ.՝ Ա. Մոկացյան ; Տեխ. խմբ.՝ Հ. Մանվելյան . - Երևան, 1958. - 58 էջ: նկ. ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն