Ոչ ստացիոնար սպասարկման կազմակերպումը ԳԿՀ-ի պայմաններում : Մեթոդական ցուցումներ - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի գրադարանագիտության գիտամեթոդական բաժին, 1981)
Գրադարանային գործի կազմակերպման վերաբերյալ
Խմբ.՝ Ա. Հակոբյան; Կազմ.՝ Վ. Գալստյան.-Երևան,1981.-24 էջ, աղս.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն