Ջերմոցային տնտեսությունների ֆինանսական վիճակի կայունացման և գործունեության արդյունավետության բարելավման ուղիները ՀՀ-ում / The ways of stabilizing the financial condition and improving the operational efficiency of the greenhouses in the RA - Այանյան, Արտակ Հովհաննեսի / Ayanyan Artak (Հայ-ռուսական համալսարան, 2017)
Հայաստանի Հանրապետության տնտեսության զարգացման արդի փուլում շուկայական տնտեսավարման պայմանները ստիպում են արտադրական կազմակերպություններին անընդհատ իրականացնել ֆինանսական կայունացման և գործունեության արդյունավետության բարձրացման միջոցառումներ և մշակել կայունացմանն ուղղված ընթացակարգեր / На современном этапе экономического развития Армении рыночные условия хозяйствования создают постоянную необходимость в разработке мер по повышению эффективности производства, управлению финансовой устойчивостью и всеобщей стабилизации производственных предприятий / The terms of market economy in the currentstage of the development of Armenia 's economy are forcing organizations to continually implement production efficiency measures and financial stabilization activities and develop procedures of the common stabilization
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, հաշվապահական հաշվառում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2017 ; Ատենախոսության թեման հաստատվե լ է ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա․ Վ․ Մաթևոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ` Հ․ Գ․ Մնացականյան, Հ․ Խ․ Խաչատրյան ; Առաջատար կազմակերպութուն` Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան ; Ատենախոսություն՝ 160 էջ, սեղմագիր՝ 27 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics