Շրջանառող ուռուցքային բջիջների որոշումը կրծքագեղձի քաղցկեղով հիվանդների մոտ բազմակի մարկերների գնահատմամբ / Detection of circulating tumor cells of breast cancer patients by assessment of multiple markers - Խազան, Նեգար Մուհամադռեզա / Khazan Negar (ՀՀ ԳԱԱ Հ. Բունիաթյանի անվան կենսաքիմիայի ինստիտուտ, 2013)
Կրծքագեղձի քաղցկեղը առավել հաճախ ախտորոշվող չարորակ հիվանդությունն է կանանց մոտ / Рак молочной железы (РМЖ) является наиболее распространенным онкологическим заболеванием у женщин во всем мире / Breast cancer is the leading cause of cancer death and the most frequently diagnosed cancer in females worldwide
Գ.00.03 «Մոլեկուլային և բջջային կենսաբանություն» մասնագիտությամբ կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ մոլեկուլային կենսաբանության ինստիտուտի գիտական խորհրդում ; Գիտական ղեկավար՝ Գ. Մ. Մկրտչյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Լ. Մ. Եպիսկոպոսյան, Զ. Ռ. Տեր-Պողոսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Կենսաբանական գիտություններ / Biology