Բանբեր Հայաստանի գրադարանների ։ 2017, N 1 - (:unkn) unknown (Հայաստանի ազգային գրադարան / National Library of Armenia, 2017)
«Բանբեր Հայաստանի գրադարանների» ամսագիրը գիտա-մեթոդական հանդես է, որը լույս է տեսնում վեցամսյա պարբերականությամբ էլեկտրոնային ձևաչափով։ Հանդեսը նախատեսված է գրադարանագիտության, մատենագիտության և ավտոմատացված համակարգերի մասնագետների համար։ Այն նպատակ ունի անդրադառնալ Հայաստանի գրադարանային համակարգում առկա խնդիրներին, արժևորել գրադարանների դերը հասարակական կյանքում, ընդգծել հայ գրքի և մամուլի պատմության կարևոր հարցադրումները, լուսաբանել այլ երկրներում գրադարանագիտության վերջին նվաճումները:

Журнал «Вестник библиотек Армении» - научно-методический журнал, который издается два раза в год в электронном формате. Журнал предназначен для специалистов в области библиотековедения, библиографоведения и автоматизированных систем. Целью издания является рассмотрение проблем, существующих в библиотечной системе Армении, оценка роли библиотек в общественной жизни, освещение важных вопросов в истории армянской книги и прессы, а также освещение последних достижений библиотечного дела в других странах.

«Bulletin of Armenian Libraries» is a scientific-methodological journal published biannually in electronic format. The journal is intended for professionals in the fields of library science, bibliography, and automated systems. Its aim is to address the challenges faced by the library system in Armenia, emphasize the role of libraries in public life, highlight important issues in the history of Armenian books and press, and cover the latest achievements in library science in other countries.
Գիտամեթոդական էլեկտրոնային հանդես / Գլխավոր խմբագիր` Տիգրան Զարգարյան ; Երևան ։ «Գիրք» հրատարակչություն , 2017 ․- N 1 .- 76 էջ:
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն