Նոր գրքեր: Տեխնիկա: (Ինֆորմացիոն բյուլետեն)= Новые книги: Техника:(Информационный бюллетень) - (:unkn) unknown (Государственная республиканская библиотека Арм. ССР имени А. Ф. Мясникяна; Отдел спецвидов технической литературы, 1971)
Տեխնիկայի վերաբերյալ նոր գրքերի ցանկ: Տեքստը՝ ռուսերեն
Сост.: В.Фарсян ; Н. Аветян.- Ереван, 1971. - № 4.- 26 с. ; 20 см.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն