Փոխարժեքի ազդեցությունը ՀՀ մակրոտնտեսական ցուցանիշների վրա - Նարիմանյան, Գեորգի Վոլոդյայի / Narimanyan Georgi (ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտական ինստիտուտ, 2008)
Թեև արդեն մի քանի տարի է, ինչ դրամն արժևորվում է, այնուամենայնիվ փոխարժեքի ցանկացած փոփոխություն հասարակության կողմից ընկալվում է որպես նոր երևույթ և քննարկվում է նորովի / Диссертационная работа посвящена предложению качественно новых подходов к проблеме оценки воздействия обменного курса на макроэкономические показатеи РА преимущественно в контексте согласования государственной экономической политики и сфер управлений обменного курса
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2008 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԿԱ ՊԳԿՎ Կառավարման և տնտեսական բարեփոխումների ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Խ. Մարկոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ. Բ. Ղուշչյան, Դ. Ն. Հախվերդյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics