Նոր գրքեր: Տեխնիկա: (Ինֆորմացիոն ցանկ)= Новые книги: Техника - (:unkn) unknown (ժողովուրդների բարեկամության շքանշանակիր ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի տեղեկատու-ինֆորմացիայի բաժին, 1988)
Տեխնիկայի վերաբերյալ նոր գրականության ցանկ
Сост.: Н.Т. Аветян.- Ереван, 1988.- №6-7. -Июнь-Июль.-30 c. ; 21 см.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն