Նյութեր մասսայական գրադարանների աշխատողների սեմինար պարապմունքների - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի գրադարանագիտության գիտա-մեթոդական բաժին, 1968)
Վ․ Ի․ Լենինի ծննդյան 100-ամյակի նախապատրաստության շրջանում գրադարանների աշխատանքի վերաբերյալ, նաև՝ հանձնարարական գրականության ցանկ
Խմբ.՝ Հր. Կոստիկյան ; Տեխ․ խմբ․՝ Հ Մարտիրոսյան. - Երևան, 1968. - 60 էջ: աղս. ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն