Теоретическое исследование релаксационных и магнитных характеристик низкоразмерных электронных систем / Անվերջությունում որոշակի վարք ունեցող պոտենցիալով Շտուրմ-Լիուվիլի օպերատորի համար ցրման հակադարձ խնդիրը - Ասատրյան, Աննա Լյուդվիգի / Asatryan Anna (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 1999)
Физика низкоразмерных электронных систем является одним из наиболее интенсивно развивающихся направлений физики твердого тела, физики полупроводников и полупроводниковых приборов / Աշխատանքը նվիրված է ցածր չափայնությամբ կիսահաղորդչային էլեկտրոնային համակարգերի ռելաքսացիոն և մագնիսական բնութագրերի ուսումնասիրությանը
Ա.04.10 «Կիսահաղորդիչների և դիէլեկտրիկների ֆիզիկա» մասնագիտությամբ ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1999 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավարներ՝ Ա. Ա. Կիրակոսյան, Ա. Լ Վարդանյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Գ. Պետրոսյան, Հ. Ռ. Մինասյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ ռադիոֆիզիկայի և էլեկտրոնիկայի ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 19 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics