Պարենամթերքների անվտանգության և գյուղատնտեսական արտադրանքի առևտրի գնահատումը ԻԻՀ-ում / Evaluation of food security and agricultural products trade in Iran - Սալեմ, Ջալալ / Salem Jalal (Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան, 2013)
Ատենախոսությունը նվիրված է Իրանի Իսլամական Հանրապետության ազգային պարենային անվտանգության և պարենաապահովվածության հիմնախնդիրների ուսումնասիրությանը երկրի տնտեսական անվտանգության տեսանկյունից / Диссертационная работа посвящена изучению проблем продовольственной обеспеченности и национальной продовольственной безопасности Исламской Республики Иран с точки зрения экономической безопасности страны / The thesis is devoted to the current situation of Iran in the area of agricultural production, food sufficiency and food security issues of Iran Islamic Republic on national level
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Կ. Ա. Գրիգորյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Ս. Ավետիսյան, Ա. Հ. Հայկյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 28 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics