Исследование молекулярных механизмов ингибирования вируса африканской чумы свиней / Խոզերի աֆրիկյան ժանտախտի վիրուսի արգելակման մոլեկուլային մեխանիզմների հետազոտություն / Investigation of the molecular mechanisms of inhibition of African swine fever viruses - Առաքելով, Վահրամ Գալուստի / Arakelov Vahram (Երևանի պետական համալսարան, 2020)
Вирус африканской чумы свиней (ВАЧС) является этиологическим агентом африканской чумы свиней (АЧС) - смертельное заболевание домашних и диких свиней / Խոզերի աֆրիկյան ժանտախտի (ԽԱԺՎ) խոզերի աֆրիկյան ժանտախտի (ԽԱԺ) էթիոլոգիական գործոնն է / African swine fever virus (ASFV) is the etiological agent of African swine fever (ASF), a lethal disease in domestic pigs that has significant consequences for pig industry in the countries with large virus outbreak including Armenia
Գ.00.02 «Կենսաֆիզիկա, կենսաինֆորմատիկա» մասնագիտությամբ կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2020 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Կ. Բ. Նազարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Պ. Անտոնյան, Հ. Ռ. Ավագյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ միջազգային գիտակրթական կենտրոն ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Կենսաբանական գիտություններ / Biology