Կորպորատիվ արժեթղթերի գների վերլուծության մեթոդաբանության հիմնախնդիրները / Հայաստանի ֆոնդային բորսայի օրինակով - Հովասափյան, Սերգեյ Աշոտի / Hovasapyan Sergey (Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտ, 2005)
ՀՀ-ում տնտեսական և զարգացումը և արդյունավետ սոցիալ քաղաքական համակարգի ձևավորումը էապես պայմանավորված է կորպորատիվ արժեթղթերի, և մասնավորապես՝ հասարակ բաժնետոմսերի շուկայի զարգացմամբ, ինչի գլխավոր խոչընդոտներից մեկն այդ ոլորտում վերլուծության, գնահատման համապատասխան մեխանիզմների բացակայությունն է / Целью диссертационной работы является разработка методов оценки и прогнозирования цен корпоративных ценных бумаг на основе классических методов и с учетом особенностей рынка ценных бумаг Армении
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2005 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա.. Սալնազարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Ճուղուրյան, Ա. Մինասյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ֆինանսների և էկոնամիկայի նախարարության տնտեսագիտական հետազոտությունների ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics