Исследование динамики движения и прочности несущих элементов скоростных судомоделей / Արագնթաց նավամոդելների շարժման դինամիկիայի և կրող տարրերի ամրության հետազոտությունը - Շահազիզյան, Արման Հրաչյայի / Shahazizyan Arman (ՀՀ ԿԳՆ Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան (պոլիտեխնիկ), 2008)
Для осуществления указанной цели в диссертации поставлены и решены следующие задачи / Ատենախոսական աշխատանքը նվիրված է օդային պտուտակով արագընթաց նավամոդելների շարժման դինամիկայի և կրող տարրերի ամրության հետազոտությանը
Ա.02.06 «Մեքենաների, սարքերի և սարքավորումների դինամիկա, ամրություն» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2008 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Խ. Գևորգյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ. Գ. Ստակյան, Մ. Վ. Բելուբեկյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի ճարտարապետության և շինարարության պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 18 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics