Физиолого-биохимические показатели непарного шелкопряда (ocneria dispar L.) и кормовых растений в прогнозе численности вредителя / Տարացույց մետաքսագործի (ocneria dispar L.) և կերաբույսերի ֆիզիոլոգո-կենսաքիմիական ցուցանիշները վնասատուների կանխատեսման աշխատանքներում - Միրզոյան, Վարսենիկ Սանվելի / Mirzoyan Varsenik (ՀՀ ԳՆ Հայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա, 1998)
Среди вредителей листвы-филлофагов непарный шелкопряд занимает главнейшее место / Տարազույզ մետաքսագործը համարվում է անտառների և պտղատու այգիների վտանգավոր վնասատուներից մեկը
Զ.01.03 «Բույսերի պաշտպանություն վնասատուներից և հիվանդություններից» մասնագիտությամբ կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1998 ; Աշխատանքը կատարվել է ՀՀ ԳՆ բույսերի պաշտպանության գիտահետազոտական ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Լ. Հ. Աճեմյան ; Գիտական խորհրդատու՝ Ս. Ա. Միրզոյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Կ. Ս. Պողոսյան, Ս. Ս. Ղասումյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳՆ «Ագրոգիտասփյուռ» պետական ձեռնարկություն ; Սեղմագիր՝ 20 էջ։
Keywords: Գյուղատնտեսական գիտություններ / Agriculture