Բժշկական գաղտնիքի քրեաիրավական պաշտպանությունը / Criminal law protection of medical secrecy - Հակոբյան, Գոհար Մեխակի / Hakobyan Gohar (Երևանի պետական համալսարան, 2018)
Անձնական կյանքի անձեռնմխելիության իրավունքը ՀՀ օրենսդրությամբ և միջազգային պայմանագրերով երաշխավորված հիմնարար իրավունքներից է, առանց որի դժվար է պատկերացնել սոցիալական էակի` մարդու բնականոն կենսագործունեությունը հասարակության մեջ / Медицинская тайна является одним из основополагающих принципов в медицинской практике / Medical secrecy is one of the most fundamental principles in medical practice
ԺԲ.00.05 «Քրեական իրավունք և կրիմինալոգիա, քրեակատարողական իրավունք» մասնագիտությամբ իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2018 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է՝ Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Ռ. Մարգարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Ա. Դիլբանդյան, Ա. Կ. Վարդապետյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ոստիկանության կրթահամալիր ; Ատենախոսություն՝ 198 էջ, սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Իրավաբանական գիտություններ, իրավագիտություն / Law