Времяподобное комптоновское рассеяние/ Ժամանականման կոմպտոնյան ցրում - Փարեմուզյան, Ռաֆայել Գարեգինի / Paremuzyan Rafayel (Ա. Ի. Ալիխանյանի անվան Երևանի ֆիզիկայի ինստիտուտ, 2010)
Понимание структуры нуклона одна из наиболее важных задач современной физики высоких энергий / Աշխատանքում ուսումնասիրված է էլեկտրոն-պոզիտրոնային զույգերի ֆոտոծնումը պրոտոնի վրա
Ա.04.16 «Միջուկի, տարրական մասինկների և տիեզերական ճառագայթների ֆիզիկա» մասնագիտությամբ Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2010 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Ա. Ի. Ալիխանյանի անվան Երևանի ֆիզիկայի ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Գ. Ստեփանյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ի. Ազնաուրյան, Մ. Գուիդալ ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 21 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics