Способы выражения экспрессивности в словообразовательной системе современного английского языка / Արտահայտչականության դրսևորման եղանակները արդի անգլերենի բառակազմական համակարգում - Մինասյան, Ալլա Միքայելի / Minasyan Alla (Երևանի պետական համալսարան, 2007)
Современная лингвистика, ориентированная на изучение языка в реальном функционировании, характеризуется антропоцентрическим подходом к языку уделяет особое внимание когнитивным аспектам языка / Ժամանակակից լեզվաբանության զարգացման գործընթացը պայմանավորում է հետազոտության արդիականությունը. այն միտված է ուսումնասիրելու կենդանի լեզվի գործառույթները, ինչպես նաև անգլերենի բառակազմության ոճաբանական և գործաբանական հայեցակերպերի՝ դեռևս ոչ բավարար պարզաբանություն ստացած որոշ դրույթներ
Ժ.02.07 «Գերմանական լեզուներ» մասնագիտությամբ բանասիրական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2007 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի Վ. Բրյուսովի անվան պետական լեզվաբանական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Հ. Ս. Քաջբերունի ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Լ. Գ. Բրուտյան, Ա. Ա. Սիմոնյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի «Հրաչյա Աճառյան» համալսարան ; Սեղմագիր՝ 25 էջ։
Keywords: Լեզվաբանություն / Linguistics