Клиническое значение плоидности ДНК при исследовании и ведении больных со злокачественными эпителиальными опухолями яичников / Հապլոիդ ԴՆԹ-ի կլինիկական նշանակությունը ձվարանների չարորակ էպիթելային ուռուցքներով հիվանդների հետազոտման և վարման ժամանակ / The clinical significance of DNA ploidy in investigation and management of patients with malignant epithelial ovarian tumors - Բաբլոյան, Սյուզաննա Ռուբենի / Babloyan Syuzanna (Երևանի Մ. Հերացու անվան պետական բժշկական համալսարան, 2013)
Эффективность лечения больных со злокачественными эпителиальными опухолями яичников во многом зависит от адекватной оценки клинических и морфологических параметров, имеющих прогностическое значение / Ձվարանների չարորակ ուռուցքների առավել հաճախ հանդիպող ձևը ձվարանների էպիթելային չարորակ ուռուցքներն են, որոնք հանդիսանում են որովայնի խոռոչում ասցիտիկ հեղուկի առաջացման ամենատարածված պատճառը / The malignant common epithelial tumors of the ovary are by far the most frequently encountered malignant form of ovarian tumor and the most common cause of ascitic fluid
ԺԴ.00.01 «Մանկաբարձություն և գինեկոլոգիա» մասնագիտությամբ բժշկական գիտությունների դոկտորի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Մ. Հերացու անվան ԵՊԲՀ-ի գիտական խորհրդում ; Գիտական խորհրդատու՝ Գ. Ա. Բեգլարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ. Կ. Բազիկյան, Ա. Ս. Կանայան, Հ. Հ. Մոկացյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Մոր և մանկան առողջության պահպանման ԳԿ ; Սեղմագիր՝ 38 էջ։
Keywords: Բժշկություն, բժշկական գիտություններ / Medicine, Medical Sciences