ԳԿՀ-ն գյուղի մշակութային համալիրում: Մեթոդական հանձնարարականներ - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն; Ժողովուրդների բարեկամության շքանշանակիր ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի գրադարանագիտության գիտամեթոդական բաժին, 1985)
Գյուղական մշակութային համալիրի մեջ մտնող գրադարանների աշխատանքների կազմակերպման մասին, նաև՝ հանձնարարական գրականության ցանկ
Ռուս. թարգմ.՝ Ա. Հակոբյան : Խմբ.՝ Ռ. Ռուբինյան. - Երևան, 1985. - 30 էջ ; 20 սմ.-Ամփոփ.՝ ռուս. լեզ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն