Հաշվետվություն 2016 թվականին կատարած աշխատանքների - (:unkn) unknown (ՀՀ մշակույթի նախարարություն ; Հայաստանի ազգային գրադարան, 2017)
Հայաստանի ազգային գրադարանի 2016 թ. կատարած աշխատանքների հիմնական ցուցանիշները
Կազմ.՝ Անի Արղության.-Երևան: «Գիրք» հրատ., 2017.-86 էջ: նկ., աղս. ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն