Նոր գրականություն կուլտուրայի և արվեստի վերաբերյալ : Մատենագիտական ցանկ - (:unkn) unknown (Հայկական ՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի կուլտուրայի և արվեստի գիտական ինֆորմացիայի բաժին, 1978)
Կուլտուրայի և արվեստի վերաբերյալ նոր գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Ա. Միրիջանյան, Ա. Օգանեզովա, Ս. Համբոյան. - Երևան, 1978. - թ. 9.-սեպտեմբերի 1- 30.-25 էջ., 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն