Մարքեթինգային հիմնախնդիրները ՀՀ կապի և հեռահաղորդակցության ոլորտում / Marketing problems in communication and telecom sphere of RA - Ամիրխանյան, Գրիշա Մարկոսի / Amirkhanyan Grisha (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2017)
Հեռահաղորդակցության ոլորտը հանդիսանում է յուրաքանչյուր երկրի տնտեսության առանցքային ճյուղերից մեկը այն զգալի նշանակություն ունի երկրների գլոբալ մրցունակության բարձրացման առումով, ապահովում է հնարավորինս մեծ ավելացված արժեք, հանդիսանում է դինամիկ զարգացող ոլորտ և ցանկացած երկրի ՏՏ ոլորտի, գիտական մտքի և տեխնոլոգիական զարգացման քարշակային ուղղություններից մեկը / Сфера телекоммуникаций является основной сферой экономики любой страны, так как она имеет большое значение в повышении глобальной конкурен-тоспособности страны, обеспечивает большую добавленную стоимость, за собой ведет наукоемкие отрасли экономики / Telecommunication sphere is one of the key branches of the economy of every country; it has a significant importance in terms of increase of global competitiveness of countries, it provides a possibly high added value and is a dynamically developing sphere, as well as it is one of the moving directions of the development of IT industry, scientific thinking and technologies
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտոթյան թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատեախոսություն ; Երևան-2017 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Ե. Զաքարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ. Ս. Մելքումյան, Կ. Գ. Խաչատրյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Ատենախոսություն՝ 174 էջ, սեղմագիր՝ 27 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics