Առևտրային բանկերի կորպորատիվ ռազմավարությունը և դրա արդյունավետությունը (ՀՀ բանկային համակարգի նյութերով) - Սուվարյան, Արզիկ Միքայելի / Suvaryan Arzik (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2009)
Կազմակերպությունների ռազմավարական կառավարման հիմնադրույթները ձևավորվել են անցյալ դարի երկրորդ կեսում, երբ տնտեսության մեջ մրցակցության խորացումը պահանջում էր շուկայական անորոշության պայմաններում գործող սուբյեկտների առաջընթացի ապահովման համար առաջադրել այլընտրանքային որոշումների ընդունման նոր հայեցակարգեր / Диссертационная работа посвящена исследованию основ формирования стратегии коммерческих банков разработке нового подхода с учетом современных системных изменений
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության դոկտորի գիտական աստիճանի այցման ատենախոսություն ; Երևան-2009 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Հ. Արշակյան, է. Ս. Ղազարյան, Մ. Վ. Միքայելյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 38 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics