Պայմանական ասույթների ներակա իմաստները ժամանակակից անգլերենում - Մանուկյան, Տաթևիկ Գուրգենի / Manukyan Tatevik (Երևանի պետական համալսարան, 2002)
Վերջին տարիներին ներակայության հարցը դարձել է լեզվաբանության կարևոր հիմնահարցերից մեկը / В последние годы проблема имплицитности является одной из важнейших задач лингвистики
Ժ.02.07 «Գերմանական լեզուներ» մասնագիտությամբ բանասիրական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2002 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Լ. Գ. Բրուտյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա․ Ս․ Հովհաննիսյան, Ա. Ա. Սիմոնյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի Բրյուսովի անվան պետական լեզվաբանական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 27 էջ։
Keywords: Լեզվաբանություն / Linguistics