О регуляции мозгового кровообращения в условиях гипокинезии - Քոչարյան, Արա Ժորայի / Kocharyan Ara (ՀՀ ԱՆ Երևանի Մ. Հերացու անվան պետական բժշկական համալսարան, 1994)
Сосудистая патология головного мозга является одной из важнейших проблем современной медицины
ԺԴ.00.25 «Դեղագիտություն» մասնագիտությամբ բշժկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1994 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի Մ. Հերացու անվան պետական բժշկական համալսարանի դեղագիտության ամբիոնում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Պ. Հակոբյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ռ. Գ. Բորոյան, Յու. Ե. Մոսկալենկո ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԱՆ Լ. Ա. Հովհաննիսյան անվան սրտաբանական ԳՀԻ ; Սեղմագիր՝ 28 էջ։
Keywords: Բժշկություն, բժշկական գիտություններ / Medicine, Medical Sciences