Նոր գրքեր: Հայաստան: Ինֆորմացիոն ցանկ= Новые книги: Арменика: Информационный указатель - (:unkn) unknown (Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի ինֆորմացիոն- մատենագիտական բաժին, 1976)
Նոր գրքերի ցանկ՝ Հայաստանի և հայ ժողովրդի պատմության, բնության, աշխարհագրության, հասարակական-քաղաքական կյանքի, հայ լեզվաբանության, գրականագիտության, արվեստի, ժող.տնտեսություն, բժշկության և կենսաբանության վերաբերյալ
Թողարկման պատ.՝ Մ. Բաբայան.- Երևան, 1976. - թ. 4.- 10 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն