Biochemical, molecular and immunological studies of hepatitis С / Հեպատիտ C-ի կենսաքիմիական, մոլեկուլային և իմունոլոգիական ուսումնասիրությունները - Մարուքյան, Սվետլանա Յեսոյակի / Marukyan Svetlana (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2008)
It has been proposed that HCV infection of immune cells could contribute to viral persistence by altering the ability of these cells to mount an immune response / Սույն աշխատանքում օգտագործվել է այնպիսի հեպատիտ վարակիչ վիրուսի (HCV) մուտքը, կրկնապատկումը համակարգ, որն ապահովում է ձևավորումը, որպեսզի ուսումնասիրվի HCV վիրուսների կողմից պերիֆերիկ արյան և նոր վիրուսների իմունային բջիջների արդյունավետ վարակման ընդունակությունը / Инфицирование иммунных клеток вирусом гепатита С может способствовать сохранению вируса, изменяя способность этих клеток формировать иммунный ответ
Գ.00.04 «Կենսաքիմիա» մասնագիտությամբ կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2008 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Նյու Յորքի Ռոքեֆելերի անվան համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ L. Բ. Դաստին ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ն. Հ. Բարխուդարյան, Հ. Գ. Վահրադյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Բժշկական գենետիկայի և առաջնային առողջության պահպանման կենտրոն ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Կենսաբանական գիտություններ / Biology