Գրադարանագիտական և մատենագիտական գրականություն: Մատենագիտական ինֆորմացիա - (:unkn) unknown (Ժողովուրդների բարեկամության շքանշանակիր ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի գրադարանագիտական-մատենագիտական գրականության կաբինետ, 1984)
Գրադարանագիտական և մատենագիտական գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Մ.Ե. Բեկոյան. - Երևան, 1984. - 14 էջ
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն