Նոր գրականություն ՀՍՍՀ կուլտուրայի և արվեստի վերաբերյալ: Մատենագիտական ինֆորմացիա: Գրականության ընթացիկ տեղեկատու =Новая литература о культуре и искусстве Арм. ССР. Библиографическая информация - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի կուլտուրայի և արվեստի գիտական ինֆորմացիայի բաժին, 1983)
ՀՍՍՀ կուլտուրայի և արվեստի վերաբերյալ նոր գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Ա. Աբգարյան, Ն. Խոստիկյան, Մ. Մարտիրոսյան ; Թողարկման պատ.՝ Մ. Վարդանյան. - Երևան, 1983. - թ. 2. -Փետրվարի 1-28. -50 էջ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն