Բառակազմական միջոցների գործաբանական և ոճական արժեքը Շեքսպիրի պիեսներում / The pragmastylistic dimension of word-formation techniques in Shakespeare's plays - Մարտիրոսյան, Անի Հովհաննեսի / Martirosyan Ani (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2013)
Սույն ատենախոսությունը նվիրված է Շեքսպիրի պիեսներում բառակազմական միջոցների գործաբանական և ոճական առանձնահատկությունների ուսումնասիրությանը / Реферируемая диссертация посвящена исследованию прагмастилистических особенностей словообразовательных средств в пьесах У. Шекспира / The thesis explores the pragmastylistic dimension of conversion (functional shifts), affixed and compound words in Shakespeare's plays
Ժ.02.07 «Գերմանական լեզուներ» մասնագիտությամբ բանասիրական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի Վ. Բրյուսովի անվան պետական լեզվաբանական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Հ. Ս. Քաջբերունի ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Հ. Ջիվանյան, Ս. Ա. Բաղդասարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Խ. Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Լեզվաբանություն / Linguistics