Гельминты рыб гельминтологическая оценка искусственных водоемов Араратской равнины / Արարատյան հարթավայրի արհեստական լճակների ձկների հելսինթները և հելսինթոլոգիական գնահատումը - Հովհաննիսյան, Ռուզան Լևոնի / Hovhannisyan Ruzan (ՀՀ ԳԱԱ կենդանաբանության ինստիտուտ, 2002)
Рыбоводство является одной из важнейших отраслей животноводства и в перспективе будет занимать еще более видное место. Оно поставляет населению высококачественные ценные белковые продукты питания / Ատենախոսությունը նվիրված է Արարատյան հարթավայրի լճակային տնտեսությունների ձկների հելմինթների ֆաունայի ուսւոմնասիրությանը
Գ.00.13 «Մակաբուծաբանություն» մասնագիտությամբ կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2002 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ կենդանաբանության ինստիտուտի գիտական խորհրդում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Հ. Մովսեսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Ա. Դավիդյանց, Հ. Հ. Բադեյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ԳԱԱ հիդրոէկոլոգիայի և ձկնաբանության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 25 էջ։
Keywords: Կենսաբանական գիտություններ / Biology