Структурные условия формирования медно молибденовых золото-сульфидных месторождений Личк-Айгедзорского рудного поля (Зангезурский рудный район Южной Армении) / Լիճք-Այգեձորի հանքային դաշտի պղինձ-մոլիբդենային և ոսկի-սուլֆիդային հանքավայրերի ձևավորման կառուցվածքային պայմանները (Հարավային Հայաստանի Զանգեզուրի հանքային շրջան) - Հովակիմյան, Սամվել Էդվարդի / Hovakimyan Samvel (ՀՀ ԳԱԱ երկրաբանական գիտությունների ինստիտուտ, 2009)
Личк-Айгедзорское рудное поле (Зангезурский рудный район Южной Армении) занимает центральное положение Мегринском плутоне, где, наряду с крупным Каджаранским медномолибденовым, известны средние по запасам месторождения медномолибденовых золото-сульфидных руд перспективные рудопроявления этих металлов / 1. Լիճք-Այգեձորի հանքային դաշտի պղինձ-մոլիբդենային (Լիճք, Այգեձոր) և ոսկի-սուլֆիդային (Թեյ-Լիճքվազ, Տերտերասար) արդյունաբերական հանքավայրերի և մի շարք հանքաերևակումների տարածական տեղադիրքի և կառուցվածքային առանձնահատկությունների վերլուծությունը հնարավորություն է տվել առանձնացնել հիմնական հանքվերահսկող բեկվածքները
ԻԴ.00.06 «Օգտակար հանածոների հանքավայրերի երկրաբանություն, որոնում և հետախուզում, մետաղածնություն» մասնագիտությամբ երկրաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2009 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ երկրաբանական գիտությունների ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ռ. Ն. Տայան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Շ. Հ. Ամիրյան, Պ. Գ. Ալոյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Բժշկություն, բժշկական գիտություններ / Medicine, Medical Sciences